23 Temmuz 2009 Perşembe

Deli Yurek Kanal 7 ekranlarında

Yusuf Miroğlu ve Kuşçu ekranlara yeniden dönüyor.Türkiye’de 'derin devlet'in ilk kez işlendiği ve izleyenlerin gönüllerinde taht kuran efsane dizi Deli Yürek çok yakında Kanal 7 ekranlarında.
Yönetmenliğini Osman Sınav’ın, yapımı Osman Sınav ve Mustafa Şevki Doğan’ın birlikte üstlendiği dizi derin devlet konusunu irdeliyor. Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizide Kenan İmirzalıoğlu Yusuf Miroğlu karakterini canlandırıyor. Deli Yürek dizisi aynı zamanda Zeynep Tokuş’u TV izleyicileri ile tanıştıran ilk yapım olma özelliğini taşıyor. Ali Sürmeli'nin Turgay Atacan karakteriyle mükemmel performans gösterdiği unutulmaz efsane dizide Demir Karahan, İsmail İncekara, Nejat İşler, Selçuk Yöntem, Ahmet Yenilmez, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Ebru Cündübeyoğlu, Kürşat Alnıaçık, İdil Fırat ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Dizi senarist kadrosuyla göz dolduruyor. Dizinin senaristleri Ömer Lütfi Mete, Bahadır Özdener ve Kurtlar Vadisi dizisinin senaristliğini de yapan Raci Şaşmaz. Dizinin müziklerini üstlenen şirket ise müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Aria.

Dizide askerliğini bitirip evine dönen Yusuf Miroğlu’nun yaşadığı olaylar anlatılıyor. Askerden dönen Yusuf, mahalle halkı, annesi ve kız kardeşi tarafından coşku ve sevinçle karşılanır. Bu arada zengin bir ailenin kızı olan Feraye, kaza yaptığı arabasını Yusuf'un çalıştığı tamirciye bırakır. Yusuf, arabayı Feraye'nin evine götürdüğünde, gördüğü malikâne ve Feraye'nin ailesi onu çok etkiler. Sonrasında karşılaştığı bir mafya babası Yusuf’u yeni bir hayata sürükler. Yusuf Miroğlu yeni hayatında her türlü tehlikeli olaylarla karşı karşıya kalacaktır. Onun bu tehlikeler karşısında alacağı adaletli ve vicdani tavırda her zaman danıştığı Kuşçu’nun önemli bir etkisi olacaktır.

Picasa Web Albümleri

Müzik Dinle


Link

Add to Technorati Favorites evden eve taşıma